Lotnisko Pyrzowice,parking - gdzie w miarę bezpiecznie?
Zamieszczone przez JanuszD
ZDECYDOWANIE ODRADZAM MONTAŻ LDPi - trzeba wydać prawie 9000 PLN i są to niestety zmarnowane pieniądze!
To było do przewidzenia, bo jak się kupuje 1.8 TSI lub RS-a w benz. to nie z zamiarem założenia instalacji LPG.
Ekonomiczna jazda i zadowolenie przy dystrybutorze to 1.6 mpi+gazzz lub 1.6 tdi a radość z jazdy bez zwracania uwagi na spalanie to 1.8 tsi lub RS - coś za coś
Lotnisko Pyrzowice,parking - gdzie w miarę bezpiecznie?
Witam, szukałem na forum coś w miarę aktualnego na temat parkowania przy lotnisku w Pyrzowicach.Dawno tam nie byłem, a zmieniono mi wylot z Balic na Pyrzowice. Wylatuje w poniedziałek, za tydzień i mam pytanie do latających z Pyrzowic. Możecie polecić ktoregoś z tych gości??-np. Rafax, Alda, BP, MTM??? W internecie pełno pseudoreklamówek i marketingowego bełkotu... Dzięki.
parkingów jest pełno do okoła bez problemów znajdziesz cos na miejscu a pan z parkingu zawiezie cie pod sam terminal.
nie zostawiaj auta na samym lotnisku bo jest drogo!!
nie zostawiaj auta poza parkingami płatnymi bo jak wrócisz to już go najprawdopodobniej nie bedzie :P
Matis68, czy musisz jechać samochodem bo z RDA na pyrzowice co chwile leci jakiś bus i autobus prosto na lotnisko i taniej wychodzi to niż jazda samochodem
Re: Lotnisko Pyrzowice,parking - gdzie w miarę bezpiecznie?
Witam
Dwukrotnie parkowałem na parkingu ALDA i wszystko OK , na plus ze to jest blisko jak nawet nie bedzie busa w danej chwili to masz rzut kamieniem i jestes na lotnisku.
pozdr
Krzysztof
4OO - SKODA OCTAVIA II 1,9 TDI Ambiente (2004)
Ja parkowałem w lipcu na "Marko" - tel. 511372734 - za 8 dób chyba 60 zł. Myślę, że jest taka konkurencja, że standard i ceny trzymają porównywalny. Kilka dni na namysł może się zemścić brakiem miejsc, ale w sumie teraz chyba nie ma sezonu.
Komentarz